El Reus goleja l'Alcoi i agafa impuls per la CERS

SILVIA ANDREO

El Reus Deportiu d’hoquei ha golejat l’Alcoi aquest dissabte al Palau d’esports. Els roig-i-negres han guanyat 5 a 1 el conjunt de Diego Mir i ho han fet oferint una molt bona imatge. Una victòria important que els manté en el quart lloc a la classificació i que els dóna una bona empenta per afrontar dissabte vinent la tornada dels quarts de final de la copa CERS.

El Reus Deportiu ha guanyat i ho ha fet desplegant un bon joc, amb efectivitat i amb una defensa sòlida. En el primer minut de joc i en la primera jugada, Xavi Costa ja ha obert la llauna pels roig-i-negres. El mateix jugador ha pogut fer el segon però ha estavellat la bola al pal, igual que Xavi Rubio.

Joan Salvat ha provocat un penal que Xavi Rubio s’ha encarregat de transformar al 17 per fer pujar el 2 a 0 al Palau. L’Alcoi s’ha apropat poc a la porteria de Molina durant la primera meitat, només ha pogut crear perill amb aquest tir que també s’ha trobat amb el pal. Xavi Costa no ha tingut la sort de cara, s’ha embolicat en el llançament d’aquesta falta i Marc Grau ha evitat que la bona combinació entre ell Xavi Rubio i Jepi Selva acabés en gol. Amb el 2 a 0 s’ha arribat al descans. Però Jepi Selva al 30’ ha anotat el 3 a 0 pels d’Alejandro Domínguez.

Un minut després Ferran Formatgé ha pogut estrenar el marcador pels visitants però Roger Molina, que ha estat encertadíssim durant tot el partit, ha rebutjat el seu llançament. Però al minut 34 sí que ha aconseguit batre Molina amb un gran tir des de la banda per fer pujar el primer i únic gol de l’Alcoi. El porter roig-i-negre li ha tornat a aturar al mateix Formatgé la desena falta i Marc Coy ha celebrat amb el meta roig-i –negre el 4 a 1.

Molina ha continuat brillant, una, dues, tres, quatre i fins a cinc aturades ha fet el porter en pocs segons. Després que Ollé fallés aquesta falta directa i que Rubio enviés la bola fora en aquest penal, a un minut del final, Jepi Selva ha tancat la golejada amb el 5 a 1 definitiu.

El Reus s’agafa fort a la quarta plaça després d’aquesta victòria. Dissabte tornarà a concentrar les seves energies en la CERS ja que jugarà la tornada dels quarts de finals contra el Dissbach.