Back to top

El Reus guanya una setmana de vida

El Club Esportiu Júpiter ha decidit ajornar el partit que havien de disputar els reusencs i els barcelonins aquest cap de setmana. Gràcies a aquest gest, Clifton Onolfo disposa ara mateix de set dies més per aconseguir el capital necessari i inscriure així els jugadors.
Imatge de l'Estadi Municipal de Reus, buit

Quan tot semblava a punt d'acabar, el Club Esportiu Júpiter ha tingut un gest lloable amb el Club de Futbol Reus Deportiu i la ciutat.

Després de la mort esportiva del primer equip, expulsat definitivament de la Tercera Divisió per incompareixença en les dues primeres jornades de lliga, aquest cap de setmana era el torn del filial reusenc.

Els roig-i-negres no es van presentar en el primer partit que s'havia de jugar ara fa una setmana al Municipal de Llagostera, i una falta més comportava també l'expulsió del conjunt B de la competició, o el que és el mateix, el pas previ a la liquidació de la Societat Anònima Esportiva.

Ara bé, el Júpiter, rival dels del Baix Camp aquest passat diumenge, ha decidit ajornar el partit. Una acció que permet a Clifton Onolfo guanyar temps per aconseguir els 221.000 euros i inscriure així els jugadors necessaris per competir. Això sí, abans de dissabte vinent a les cinc de la tarda, quan el Reus hagi de viatjar a La Selva per afrontar el seu proper duel contra el Club de Futbol Lloret.

Si els diners no han arribat, i els de la Costa Brava no ajornen el matx, solament s'haurà allargat l'agonia.