Back to top

Reus homenatja avui els traspassats durant el període de confinament

Aquest vespre, el Cementiri General de Reus vol fer un emotiu record a totes aquelles persones que van morir durant el confinament i que, per les mesures de seguretat sanitària, els familiars dels quals no van poder realitzar-los una cerimònia de comiat

Aquest vespre, el Cementiri General de Reus retrà homenatge a totes aquelles persones van ser inhumades o incinerades en l'equipament funerari durant el període de confinament. Un temps en què les famílies i amics dels difunts no van poder realitzar les cerimònies de comiat amb les característiques que haurien volgut degut a les mesures de seguretat sanitària.  

Tal com ja es va anunciar, serà un acte de format senzill i que vol ser un emotiu record de la ciutat dedicat a aquelles persones que van morir durant aquells dies. Hi seran especialment convidades les famílies de les persones difuntes.  L’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ha iniciat ja contactes amb els respectius familiars per tal d’informar-los sobre aquest esdeveniment i confeccionar la llista definitiva d’assistents.

Per tal de poder completar l’aforament -molt més limitat que en d’altres ocasions per qüestions de prevenció sanitària- les darreres invitacions s’han posat a l’abast de la ciutadania a través del web www.sfreus.cat. L’acte, serà conduït per Marc Càmara i Ruth Enguita, i comptarà amb la participació de la CAMERATA XXI.

Paraules clau:

Notícies relacionades