Back to top

Reus i Cambrils celebren la Immaculada

JORDI OLÀRIA GRAS

El barri de la Concepció de Reus ha celebrat, aquest cap de setmana, la seva festa major

La imatge de la Verge ha abandonat el seu lloc habitual, dins la capelleta de la plaça del Teatre, i ha recorregut els carrers del barri. La festa va començar dissabte, amb el tradicional pregó encarregat a alguna persona amb relació amb el barri. Diumenge va començar amb l'esmorzar popular i l'espai d'oci i recreatiu dins el local de l'Associació de Veïns.
El sopar popular va posar punt final a la vigília del dia de la Immaculada. El 8 de desembre és el dia de la festa grossa, i les activitats s'acumulen durant tot el dia.

Cambrils ha homenantjat la seva patrona Immaculada com marca la tradició

L'Església de Santa Maria ha estat punt d'inici i final de la processó que ha recorregut els carrers propers. Els elements festius de Cambrils han sortit al carrer per celebrar el dia de la Immaculada davant l'atenta mirada del públic. Tot i ser festiu i just després del cap de setmana, han estat força els cambrilencs que no han marxat.
Al llarg de tot el recorregut de la processó, grans i petits s'esperaven per veure passar els gegants i els balls del municipi. L'Orquestra Internacional Selvatana va posar el punt final a aquestes festes de la Immaculada.