Back to top

Reus i Tarragona s'ompliran d'activitats matemàtiques

Amb motiu del Congrés Català d'Educació Matemàtica que se celebrarà del 7 al 9 de juliol, les dues ciutats organitzen durant aquest primer semestre d'any un conjunt d'activitats relacionades.
Presentació Congrés Català d'Educació Matemàtica

La capital del Baix Camp donarà la benvinguda el dia 7 de juliol al Teatre Fortuny al Congrés Català d'Educació Matemàtica que clourà dos dies després a Tarragona.

S'espera que almenys 600 docents del territori assisteixin a les comunicacions, ponències i tallers que es faran al Campus Catalunya de la URV. Coincidint amb el seu lema, el Congrés vol contribuir a donar més presència social a les matemàtiques.

Roda de premsa del Congrés

Accions satèl·lits prèvies al Congrés

Reus i Tarragona seran l'epicentre de diverses activitats alternatives relacionades amb les matemàtiques. Més de 1.000 alumnes de batxillerat de Reus i Tarragona s'han interessat en l'obra de Teatre 'Misteri de Fermat' que es farà al març. Altres activitats complementàries que es realitzaran al llarg d'aquest primer semestre del 2020 són conferències, glops de mates i diferents exposicions fotogràfiques.

Passejades matemàtiques

Una activitat que cada cop és més popular és la passejada matemàtica que tindrà lloc a ambdues poblacions. Per un costat, Tarragona combinarà les matemàtiques amb la història de l'art mentre que les passejades reusenques tindran un caire més digital.

 

Notícies relacionades