Back to top

Reus Imperials comença el camí per aconseguir la glòria

L'equip de Bart Iaccarino rep la visita dels Valencia Firebats amb motiu de les semifinals per la lluita pel títol de la Serie A
imperials reus valencia firebats

Reus Imperials té una cita molt important aquest cap de setmana. Els verd-i-blancs comencen el camí per la lluita pel títol de la Serie A, la màxima competició estatal de futbol americà. Els reusencs reben demà dissabte a les 19:00 hores la visita dels Valencia Firebats. Els reusencs ja van guanyar a l'equip valencià durant la fase regular. Ho van fer per un 33 a 18 i ara volen repetir resultat. Ara per ara, les estadístiques juguen a favor dels Imperials ja que no han perdut cap partit com a locals. En cas d'aconseguir el triomf, l'equip de Bart Iaccarino s'adjudicarà amb el bitllet per jugar la final pel títol de la Serie A. Una final que es disputarà a Reus, al Mas Tallapedra. L'altre semifinalista sortirà del duel entre els Badalona Dracs i els Murcia Cobras.

Aquest serà un partit on no s'haurà de perdre vista la línia defensiva i en especial al joc de carrera. Pel costat dels Reus Imperials cal destacar la presència de Chris Smallwood, millor Running Back de la serie A, que ha sumat 11 touchdowns. Pel que fa a l'equip del Turia, entre les seves files hi ha Héctor Pertegar i Ben Sasu, dos pilars fonalmentals del conjunt valencià. Els dos jugadors han sumat un total de 14 touchdowns.