Back to top

Reus Imperials renuncia a la Sèrie A

El club reusenc s'ha vist obligat a prendre la decisió per manca de finançament econòmic. Els verd-i-blancs són els actuals subcampions estatals de futbol americà i asseguren que això no afectarà a la resta de categories del club.
renuncia reus imperials

Reus Imperials ha hagut de prendre la decisió més difícil des de la seva existència. El club reusenc s'ha vist obligat a renunciar a la plaça de la sèrie A, la màxima divisió estatal de futbol americà, per falta de finançament econòmic. D'aquesta manera, els reusencs es queden sense equip sènior per aquesta temporada.

Sense suport econòmic, el club no pot completar la plantilla de l'equip. Habitualment, Reus Imperials es nodreix de diversos fitxatges europeus i americans per acabar de confeccionar el rooster de l'equip. Sense finançament no és possible assumir les despeses que comporta el fitxatge i el dia a dia d'aquests jugadors estrangersPer tant el club s'ha vist obligat a prendre aquesta decisió. Tot i aquest escenari, Reus Imperials ha explicat a Canal Reus Televisió que l'equip sènior continuarà entrenant-se i que el club organitzarà diversos amistosos durant la temporada. Això sí, els verd-i-blancs reconeixen que alguns jugadors canviaran d'equip per tal de seguir competint. 

Cal recordar que Reus Imperials és l'actual subcampió de la lliga estatal de futbol americà. Els verd-i-blancs van perdre la gran final davant Badalona Dracs en un partit disputat al Camp Municipal del Reddis, a Reus. En el cas de voler competir la propera temporada, el club verd-i-blanc ho haurà de fer des de la categoria més inferior, com si fos un club nou. 

 

El futur: la base

Tal com ha explicat el president de Reus Imperials, Jaume Agustench, a Canal Reus Televisió, aquesta decisió no afectarà a les categories inferiors del club. L'objectiu del club verd-i-blanc és potenciar la base, tal com s'ha fet fins ara, per tal que el primer equip estigui nodrit en un futur amb el màxim de jugadors de la casa possibles.