Back to top

Reus incrementarà les zones per a vianants i itineraris segurs per als ciclistes

Avui s'ha presentat un pla de mobilitat sostenible, que entre altres mesures, proposa la creació d'àmbits segurs per a vianants.
reus

Més espai per a vianants. És una de les conseqüències més visibles que ha deixat la crisi de la covid-19, que ha obligat a repensar el model de mobilitat a les ciutats.

En el cas de Reus, s'ha apostat per la creació d'àmbits segurs per a vianants, el que es tradueix en un projecte de conversió en zona de vianants entre el raval de Santa Anna, el tram inicial del carrer de Sant Llorenç, dos carrils de l'avinguda de Sant Jordi i el carrer de l'Escultor Rocamora. Una proposta que es posarà en marxa a partir d'aquest divendres en horari de tarda i que tindrà una durada de dues setmanes. Des del consistori recorden que es tracta d'una mesura provisional i revisable que permetrà crear un eix urbà a la ciutat.

Aquesta aposta s'inclou en un pla de mobilitat sostenible que també té en compte un altre col·lectiu, com és el dels ciclistes. Per això, s'ha plantejat la creació d'itineraris segurs per a bicicleta.

Malgrat tot, els detalls sobre aquest pla es donaran a conèixer més endavant, quan s'hagin acabat de tancar tots els serrells pendents. Tot plegat, aprofitant el context de pandèmia mundial, pot permetre reflexionar sobre el model de mobilitat sostenible i dibuixar el futur de Reus a curt i llarg termini.

canalreus a telegram

Notícies relacionades