Back to top

Reus innova en el sector turístic

L'Agència Reus Promoció engega un projecte innovador pel sector turístic. Demà es posarà a la venda una polsera turística que permet gaudir de 5 espais patrimonials de la ciutat per un preu de 12 euros.
Polsera turística "Visit Reus"

Reus modernitza el sector turístic amb l'aparició d'una polsera que permetrà l'accés a cinc espais patrimonials i museístics. La polsera "Visit Reus" és un multitiquet que suposa un 50% de descompte en el preu total de les entrades dels cinc monuments i comoditat en l'accés als espais.

El codi QR de la polsera permetrà al visitant tindre un accés directe als indrets emblemàtics de Reus i un període màxim de sis mesos per gaudir del patrimoni de la ciutat. Els diferents espais mantindran les mateixes condicions i horaris habituals de cada equipament. Mitjançant aquesta polsera l'Agència Reus Promoció adquirirà dades sobre el comportament dels turistes a la ciutat que facilitaran properes iniciatives.

A mig termini, en una segona fase, es preveu la incorporació d'altres avantatges a la polsera, ja sigui l'ampliació d'espais per visitar o avantatges en el transport. Una iniciativa que espera afavorir en la durada de l'estança dels turistes i el seu retorn a la ciutat.

Notícies relacionades