Back to top

Reus ja ha encès el peveter de l'Olimpíada Escolar 2020

El Pavelló Olímpic de la ciutat ha estat l'escenari de la inauguració de la 38a edició d'aquest certamen.
Imatge de la inauguració de la 38a edició de l'Olimpíada Escolar de Reus

FOTOGRAFIES: Reus És Esport

Reus ja torna a ser ciutat olímpica un any més gràcies a la celebració d'una nova edició de l'Olimpíada Escolar. Aquest any 2020, l'acte compleix 38 edicions i compta amb la participació de 2.300 escolars de 51 centres educatius diferents.

El Pavelló Olímpic fa honor al seu nom

Divendres, el Pavelló Olímpic de Reus va acollir l'acte inaugural, on van destacar moments tan emotius com l'encesa del peveter o la hissada de la bandera olímpica. Tots ells protagonitzats pels nens i nenes que al llarg d'aquestes tres setmanes es convertiran en autèntics esportistes professionals.

L'acte s'ha completat amb parlaments institucionals de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, del president del Consell Esportiu del Baix Camp, Josep Llaberia i del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, Pep Cuerba.

La lectura del pregó ha anat a càrrec de l'atleta reusenc Abdessamad Oukhelfen i els capitans de les diferents escoles també han tingut un protagonisme especial en l'arribada de la bandera olímpica i la recollida dels diplomes de participació.

Imatge de la inauguració de la 38a edició de l'Olimpíada Escolar de Reus
Imatge de la inauguració de la 38a edició de l'Olimpíada Escolar de Reus

Tennis taula i escacs com a novetat

L'Olimpíada Escolar de Reus 2020 se celebra del 7 al 27 de març i inclourà una quinzena de disciplines, entre elles dues de noves; el tennis taula i els escacs. La competició està reservada per a les categories aleví i benjamí.

Canal Reus els oferirà tres programes especials amb un resum setmanal de les diferents especialitats esportives, cada dilluns després del Cercle Central, el programa d'esports de la casa.

Paraules clau:

Notícies relacionades