Back to top

A Reus ja es pot pagar un sopar amb bitcoins

El mític restaurant El Tubo de Reus accepta pagaments amb bitcoins. Els responsables de l'establiment asseguren que la criptomoneda és la moneda del futur i, encara que actualment és poc utilitzada, apunten que és un orgull liderar aquesta iniciativa al territori. El bar es posiciona com el primer local del municipi en utilitzar el bitcoin com a sistema de pagament.
El Tubo accepta bitcoins

El Tubo és un dels restaurants de tapes més emblemàtics del centre de Reus. El seu model de negoci és proper a la cerca i la innovació de nous sabors i combinacions en els seus plats. I ara també ho són en implantar la criptomoneda bitcoin per al pagament dels àpats. El propietari de l'establiment considera que és un servei que presten als seus clients però sobretot, els informa d'aquesta nova moneda digital que desperta curiositat entre els qui se n'assabenten.

El bitcoin és una moneda digital, possiblement la més coneguda. No pertany a cap entitat bancària ni a cap estat i es pot utilitzar a tot el món indistintament. Les transaccions es realitzen directament i sense intermediaris, un fet que abarateix els costos i per tant, permet comprar i vendre a preus més justos. Actualment un bitcoin equival a més de 9.000 euros.

Durant els mesos que El Tubo ha permès pagar els comptes mitjançant bitcoins, només dos clients han estat els qui ho han fet, sent ambdós dins la franja d'edat dels considerats millennials.