El Reus juga amb foc al Pavelló de les Comes

El Reus Deportiu suma una victòria molt valuosa davant l'Igualada (3-5). Els reusencs han plantat cara al tercer classificat de l’OK Lliga i el triomf els permet empatar a punts amb els de la capital de l’Anoia. El Tourmalet no ha pogut començar de millor manera pels roig-i-negres.
Imatge de l'encontre entre l'Igualada Rigat HC i el Reus Deportiu

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Primera meitat per emmarcar

En només set segons la xarxa de la porteria de les Comes ja ha conegut la capacitat golejadora d’Àlex Rodríguez (0-1). Amb una mica de fortuna, el reusenc ha obert la llauna d’un encontre que es preveia molt complicat pels roig-i-negres. Ho han contrarestat els del Baix Camp amb una pressió ofensiva asfixiant que no ha donat cap opció als igualadins. Quasi empaten però els blaugranes amb una falta que el col·legiat ha anul·lat quan Bars ja celebrava el gol. Al minut 8 Carballeira ha aprofitat un pal de Joan Salvat per afusellar el porter i obrir una escletxa més gran al marcador (0-2).

No han parat de buscar el tercer els de Jordi Garcia fins que l’han trobat mitjançant una directa de Marc Julià. Ha estat el nou especialista dels 7 metres qui, amb una gran definició, ha fet pujar el 0 a 3 a l’electrònic (0-3). Àlex, des del punt de penal, hauria pogut ampliar distàncies però l’honor l’ha tingut el capità a falta de cinc minuts per entrar al túnel de vestidors (0-4).

L'altra cara del Reus

Després d’una gran primera meitat el Reus havia de firmar una bona represa. L’avantatge de quatre gols però no ha evitat que l’Igualada a poc a poc anés dominant l’encontre fins a posar contra les cordes al Reus. Primer ha estat Met Molas qui ha inaugurat el marcador pels de l’Anoia al minut 32 (1-4). Després, Ton Baliu passats 2 minuts. El nou fitxatge ha afusellat l’ex del Voltregà des de la pena màxima per apropar-se amb el 2 a 4 (2-4). Ja al 42, canvi de rols. Càndid ha aturat de penal el que hauria estat el 3 a 4. Jordi Méndez ha posat emoció al partit en una segona part grisa dels ganxets (3-4). I quan l’empat estava més a prop que mai, Àlex Rodríguez ha instaurat altre cop la tranquil·litat fent el 3 a 5 definitiu (3-5). El mur reusenc ha aturat la desena dels reusencs en els segons finals de l’encontre.

Amb la victòria davant un rival directe per les places capdavanteres de la classificació, els homes de Jordi Garcia, de moment, són quarts amb 18 punts. La setmana vinent encontre emocionantíssim al Palau d’Esports que rep el Porto en la fase de grups de la lliga europea.