Back to top

El Reus, a la recerca de la tercera victòria consecutiva

Dissabte, a partir de les nou del vespre, el Reus Deportiu s'enfrontarà amb el Calafell al Palau d'Esports. Els de Jordi Garcia buscaran una victòria que els permetria certificar un gran inici en l'arrencada de la competició regular.
Joan Salvat en un entrenament del Reus Deportiu

Cada cop hi ha més bon ambient al vestuari, els entrenaments combinen la disciplina i  la broma dels equips ben avinguts, i així ho demostren els resultats. Dos triomfs consecutius situen al Reus, de moment, segon en la classificació de l'OK Lliga. Ple de victòries en la competició regular a falta de disputar-se el Barça-Caldes i el Calafell i Lleida, encontres ajornats en motiu de la Copa Continental.

Precisament l'equip del Baix Penedès és el proper rival del Reus. Als roig-i-negres no els preocupa però que aquesta setmana, el seu adversari arribi més descansat al Palau d'Esports, ja que han demostrat, en els dos partits anteriors, plantar cara a les adversitats.

Ho explica, Joan Salvat, jugador del Reus Deportiu: "En els dos partits jugats fins al moment hi ha hagut moments de tot: de tranquil·litat, com davant el Vendrell, i de més esforç, on hem hagut de treballar més per emportar-nos la victòria. Seguim coneixent-nos entre nosaltres i descobrint sensacions amb els equips rivals".

Un partit, que, segons el capità, tindrà moltes similituds al de la jornada passada, a Sant Cugat.

Joan Salvat: "Serà un rival semblant al Sant Cugat i també al Vendrell. Són equips que no es posen cap meta i que lluitaran per alguna cosa més que la permanència. Vindran al palau a guanyar".

El matx es disputarà a partir de les nou del vespre d'aquest dissabte sis d'octubre.