Back to top

El Reus, mai tan a prop d'assolir el repte de la temporada

Els roig-i-negres s'enfronten aquest dissabte a les nou del vespre al Liceo, rival que ocupa la segona plaça de l'OK Lliga. Aconseguir el subcampionat és l'objectiu d'aquest any esportiu pels de Jordi García.
Joan Salvat, capità del Reus Deportiu Miró en la prèvia del Reus Deportiu Miró contra el Deportivo Liceo

El Reus Deportiu Miró té a tan sols 3 punts al Deportivo Liceo. Només una victòria els separa dels gallecs a la taula classificatòria, i el moment per avançar-los és ara.  Roig-i-negres i verd-i-blancs es veuran les cares aquest cap de setmana al Palau d'Esports per decidir qui ocupa la segona plaça de l'OK Lliga. De moment, aquesta pertany als de La Corunya, però un triomf del Reus a casa suposaria arravatar-los-hi pel "gol average".

El lideratge matiner dels blaugranes va suposar al Reus haver-se de buscar un nou objectiu: el subcampionat. Tenir-lo tan a prop és una dosi extra de motivació per a uns jugadors a qui el tram final de l'any esportiu començava a fer-se'ls costa amunt.

Res però estarà decidit després d'aquest matx. El Reus encara haurà de visitar el Palau Blaugrana i rebre al Voltregà en l'últim partit de lliga. El Liceo, per contra, ho té més fàcil: Alcobendas i Caldes. Abans però haurà de defensar la plaça aquest dissabte a les nou en punt del vespre al Palau d'Esports.