Back to top

Reus manté l'aposta pel turista rus

Tot i la davallada dels darrers anys del turista rus, Reus pretén recuperar-lo amb una aposta personalitzada, una millora de l'experiència de visita i una nova connexió aèria directa amb Moscou, que suposarà més de 130 moviments al llarg de tota la temporada.
Reus vol mantenir l'aposta per atraure el turista rus durant la temporada d'estiu

L'any 2013, la Costa Daurada va assolir la xifra de mig milió de visitants russos, la major registrada fins a la data. Aquest màxim pic va venir seguit d'una davallada d'aquests turistes del 40% que va aconseguir recuperar-se l'any passat. De cara a aquest estiu, Reus té l'objectiu de recuperar el turista rus amb una aposta personalitzada, que s’inclou a la nova marca ‘Visit Reus Summer’.

Aquest nou enfocament es complementa amb el manteniment del servei Tax Free i el servei de traducció de persones plurilingües, uns traductors ubicats estratègicament per rebre estrangers que no coneguin Reus, oferint-los suport lingüístic, fins i tot amb la interlocució amb els botiguers. Unes iniciatives que ja funcionen des de fa uns anys a la ciutat i que l'any passat van deixar uns bons resultats. "La campanya d'estiu de l'any passat va tenir un increment del 6% de visitants al Gaudí Centre, afectat pel turisme internacional rus i francès", reconeix la regidora de Promoció de Ciutat a l'Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles.

De cara a aquesta temporada es preveu un manteniment de l'increment del turista rus, una consolidació del turista estatal i un augment de les destinacions i vols a l'aeroport, segons la regidora.

En la mateixa línia de promoció, l'aeroport de Reus inaugura aquest estiu una nova ruta amb Moscou operada per la companyia Royal Flight els dimecres i dissabtes fins al 29 de setembre. Aquesta connexió se suma a la de l'aerolínia Pobeda engegada l'estiu passat a la capital del Baix Camp. En total durant les 31 setmanes de la temporada estiuenca, les dues companyies oferiran al voltant de 27 mil seients en els 132 moviments programats amb Rússia.