Un Reus més intens no pot evitar la derrota al Municipal

El Cub de Futbol Reus Deportiu allarga la seva agonia amb una nova derrota davant l’afició roig-i-negra. Els reusencs havien sortit més endollats que de costum a la represa, però els mallorquins han sabut aprofitar els refusos per fer els dos gols de la nit. Els de Xavi Bartolo sumen quatre derrotes consecutives a la classificació.
Imatge de l'encontre entre el CF Reus i el RCD Mallorca

FOTOGRAFIA: LaLiga123

A falta de 9 dies naturals perquè els jugadors es puguin emparar a la llei i fer oficial la seva marxa, la plantilla del CF Reus ha saltat al verd amb l’objectiu de plantar cara al setè classificat d’aquesta Liga123, el Mallorca. Les baixes d’homes importants com Reina, Salva, Pedraza o Aridai, facilitaven en un principi la segona victòria dels locals a l’Estadi Municipal aquesta temporada. 4-3-3 amb Querol a la banqueta després de vuit mesos, i Shaq Moore de titular.

Primers minuts de contacte sense ocasions

La primera aproximació del partit ha estat roig-i-negra quan al minut 2, Vaz ha protagonitzat una centrada-xut que ha sortit desviada per sobre del travesser. En els següents compassos de matx, tots dos conjunts s’han posat a prova amb molt de respecte, i amb ocasions que no inquietaven ambdues porteries. Fins al minut 23. Sastre, dins l’àrea, ha burlat la defensa reusenca i ha obligat Badia a desviar a córner l’esfèrica amb la mà. El partit ha hagut d’esperar fins al minut 32 quan Valcarce, des de dins l’àrea, ha xutat desviat. Al 36, Gus Ledes ha sacat de córner però l’esfèrica no ha trobat a ningú al segon pal. Juan Domínguez ho ha intentat de segones, però no ha pogut rematar. Raíllo finalment ho ha provat de xilena, però la pilota ha acabat a les mans de Badia. D’aquesta manera s’ha arribat al descans.

La mala fortuna acompanya al Reus

Als 3 minuts de la segona meitat les taules al marcador han trontollat amb una xilena d’Àlex López, però l’esfèrica ha sortit llepant el pal dret de la porteria reusenca. No s’aturaven les accions mallorquines i, al 50, Lago Júnior ha xutat desviat. Al minut 57 ha arribat l’ocasió més clara del partit quan, després d’una centrada de córner, Linares ha rematat amb el cap, però Baba ha tret la pilota sota pals. En un tir lliure al 65, Sastre ha enviat la pilota per sobre del travesser. Badia semblava haver salvat el perill al 69 després d’un xut de falta, però el refús l’ha aprofitat Valcarce per avançar als de Son Moix a l’electrònic (0-1).

L’Estadi Municipal no ha pogut alegrar-se pel “debut” de Querol després d’aquesta gerra d’aigua freda. L’emblema reusenc ha tornat a trepitjar la gespa de casa seva vuit mesos més tard havent superat una lesió al menisc. Amb un conjunt molt més decidit respecte als últims encontres, el Reus no ha abaixat els braços i al 78 Olmo ho ha provat amb un tir desviat. Res ha estat suficient per evitar la derrota, i al 90, Shaq Moore ha comès penal. Badia ha aturat el xut de Lago Júnior en primera instància, però el refús ha acabat dins la xarxa per situar l’electrònic amb el 0 a 2 definitiu (0-2).

Amb aquest resultat el CF Reus no pot sortir del descens i continua, de moment, vintè a la taula classificatòria amb 13 punts. El proper matx serà diumenge vinent a partir de les 12 del migdia al Santo Domingo davant l'Alcorcón, líder d'aquesta Liga123.