El Reus no competeix al Ramón de Carranza

El Club de Futbol Reus Deportiu perd davant el Cádiz per 2 gols a 0. Els roig-i-negres han mostrat en aquest matx la seva part més amarga abaixant els braços davant l’ofensivitat local. L’esquema de joc plantejat per Xavi Bartolo no ha donat els seus fruits avui en terres andaluses.
Imatge de l'encontre entre el Cádiz i el CF Reus

FOTOGRAFIA: LaLiga123

L’11 inicial del Club de Futbol Reus Deportiu per fer front a aquest encontre s’ha vist marcat per la baixa de Gus Ledes, sancionat per acumulació de grogues. Xavi Bartolo ha decidit optar per suprimir un migcampista i deixar a Carbonell a la banqueta. Defensa de cinc altre cop amb tres centrals per aturar a Lekic. L’ex roig-i-negre és avui titular davant el Reus. Els de la capital del Baix Camp necessiten els 3 punts per evitar entrar a la zona de descens i superar al Cádiz en la taula classificatòria.

Pitjor primera meitat de la temporada

S'esperava un joc d’equilibri entre Cádiz i Reus però en cinc minuts s’han pogut veure dos córners a favor del conjunt local i una sacada de banda que anunciava una arrencada espectacular per l’equip gadità. Édgar Badia ha tret amb els punys aquesta última acció de perill, però res hi ha pogut fer el mur reusenc per evitar el primer gol dels grocs. Manu Vallejo ha avançat al Cádiz gràcies a una centrada de Salvi que el davanter ha empès amb el cap al fons de la xarxa (1-0). Al minut 9 Borja Herrera ha centrat al segon pal, la pilota se li ha escapat de les mans a Cifuentes i Carbia no ha pogut aprofitar el refús quan el col·legiat ha xiulat falta al porter. Al minut 16 Lekic ha buscat els peus d’Olmo per provocar el penal amb una piscina que no ha acabat amb amonestació. Dos minuts més tard José Mari ha intentat sorprendre Badia amb un tir lliure des del mig de camp que ha sortit per sobre del travesser. El mur reusenc ha protagonitzat una aturada espectacular al 21 quan Lekic estava a punt de rematar a porteria.

El Reus no aconseguia crear perill i els de Xavi Bartolo havien de  ballar al so del conjunt local. Al minut 38 els gaditans han sumat dues accions perilloses més per col·locar el 2 a 0 al marcador, la primera obra de Vallejo, després d’un túnel a Catena, i la segona, una rematada de cap de Lekic que ha obligat a Badia a avançar-se. Linares ha tingut una última ocasió, la més clara de l’encontre, però sense sort el Reus ha entrat al túnel de vestidors acceptant que la supressió d’un migcampista ha passat factura. S’ha pogut veure al Ramon de Carranza la primera pitjor meitat del Reus de tota la temporada.

El Reus, rendit

La segona meitat s’ha iniciat sense moure cap fitxa per part dels dos conjunts. En dos minuts Badia ha estat el protagonista de les dues accions de perill del Cádiz, ambdues de Salvi. No ha pogut aturar però el reusenc al seu excompany de vestuari: Lekic. El davanter no ha celebrat el segon gol de la tarda després de transformar un tir de Jairo amb diana (2-0).

El Reus necessitava un miracle, un d’aquells que la temporada passada ens brindava l’autor de l’últim gol local. Linares ha estat el successor d’aquest rol però les seves ocasions no han vist porteria. Al 60 un xut de Salvi ha sortit per sobre del travesser i Sánchez, des del balcó de l’àrea, per poc no fa el tercer al Ramón de Carranza. També Lekic, però Badia ha aturat totes dues ocasions. Al 67 han arribat els moviments a la banqueta i amb l’entrada de Carbonell i Vaz s’ha retornat al 4-3-3. Un Reus amb els braços abaixats ha vist l’enèsima ocasió dels gaditans i com Badia tornava a salvar-los després d’un potent xut de Jairo.

L’última jugada l’ha protagonitzat Juan Domínguez amb un gol anul·lat per fora de joc en l’única acció entre els tres pals de tot el partit pel Club de Futbol Reus Deportiu.