El Reus no serà cap de sèrie a la Copa del Rei

DAVID GALLEGO RODRÍGUEZ

El Reus Deportiu i el Vendrell han empatat a 4, resultat que no serveix a cap dels dos equips. Els reusencs no seran caps de sèrie i els vendrellencs es queden fora de la Copa del Rei. Tots dos conjunts sabien el que es jugaven i han ofert un espectacle a l’altura en un derbi ple d’emoció i gols.

Tots dos equips han protagonitzat uns minuts de duel intens fins que al minut 7 Eloi Mitjans ha obert el marcador per als Vendrellencs. La resta de la primera meitat ha continuat amb la mateixa dinàmica encara que amb uns locals més concentrats en defensa. Amb la segona meitat en marxa el Reus ha sortit amb ganes de capgirar el marcador i ha estat Raül Marín el responsable de fer-ho al minut 32. Tot i així l’alegria no ha durat massa, 3 minuts després Sergi Miras ha anotat aquest penal, i amb un home menys el Reus no ha estat capaç de defensar a Jordi Ferrer que ha anotat el 3 a 1 un minut després.

Quan el Reus s’ha trobat als moments més crítics una falta directa ha permès a Marín apropar al seu equip a l’empat, i dos minuts després ho ha aconseguit amb aquest gran xut llunyà. Uns minuts següents d’atacs constants han portat a Joan Salvat a rematar una pilota donada per Marín que ha posat el 3 a 4 i ha fet embogir als reusencs. Però a falta de dos minuts per al final ha segellat l’empat final amb el que cap dels dos conjunts ha acabat satisfet. La propera cita dels reusencs tindrà lloc a la pista del Vic.