El Reus perd a Galícia però encara pot ser tercer

Una mala segona part del Reus deixa els de Jordi Garcia sense opcions de victòria. El Deportivo Liceo s'ha acabat imposant per 6 a 2.

La igualtat de la primera part entre el Deportivo Liceo i el Reus Deportiu Miró ha acabat quan Maxi Oruste, en un contraatac, ha empalat la bola a l'escaire de Càndid Ballart. Fins aleshores, els de Jordi Garcia han competit de tu a tu contra un Liceo que encara tenia opcions de guanyar l'OK Lliga. Amb l'u a zero s'arribaria al descans, amb un partit totalment obert.

A la represa el Liceo ha anat per feina. Ciocale ha aprofitat un refús de Càndid Ballart per empènyer la bola al fons de la xarxa per situar el segon, i llavors sí, el Reus ha pogut reaccionar. Àlex Rodríguez amb el seu cacau tradicional ha retallat les distàncies en el marcador, i quan semblava que hi tornaria a haver partit, Ciocale ha tornat a marcar.

Sentència en cinc minuts

Amb el tres a u, recital dels de Juan Copa, que han sentenciat el partit amb un parcial de tres a zero: l'exroig-i-negre César Carballeira des del punt de penal ha fet el quart; Dava Torres amb un xut ras col·locat a l'esquerra de Càndid ha fet el cinquè; i Oruste ha tancat el festival gallec amb el sisè. Marc Julià, amb una genialitat des de la falta directa, ha fet el definitiu sis a dos.

El Reus encara manté les opcions d'aconseguir el tercer lloc, ja que l'empat entre el CE Vendrell i el CH Caldes li dóna una última bala als de Jordi Garcia en la darrera jornada de lliga, precisament, contra els del Baix Penedès. Els vallesans se situen tercers amb 59 punts, un més que els reusencs. D'altra banda, la victòria del Liceo no serveix als gallecs per aconseguir la lliga, ja que el Barça s'ha imposat en el seu duel contra el CH Mataró i s'ha proclamat campió de l'OK Lliga