El Reus perd l'oportunitat de venjar-se davant el Vilafranca

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu ha trencat la ratxa positiva de resultats després de perdre a casa contra el Vilafranca per 2 gols a 4. El conjunt d'Enrico Mariotti no ha tingut opcions davant d'un rival que s'ha defensat molt bé. Amb aquest resultat els reusencs s'allunyen de la quarta plaça. Un posició que ostenta el Moritz Vendrell, ara a 6 punts.

Partit vibrant entre el Reus Deportiu i el Vilafranca. Tots dos equips han sortit endollats des del minut 1 i ben aviat Matías Platero s'ha trobat amb el pal. Una senyal del que passaria al partit: moltes oportunitats però poc encert. Un error en el servei d'una falta ha permès a Rocasalbas anotar el primer gol de la nit. Tot seguit però, Xavi Rubio en un contracop dirigit per ell mateix ha empatat el partit. Semblava que el Reus reaccionaria però el Vilafranca ha servit un gerro d'aigua freda a l'equip del Baix Camp amb dos gols abans del descans. Joan Vàzquez al minut 17 ha anotat l'1 a 2 i al 22 Enric Martí ha ampliat les distàncies en el marcador. En la segona meitat el Reus Deportiu ha disposat de suficients ocasions per renganxar-se en el partit. Ho podria haver fet al 35' però Raül Marín ha fallat una falta directa. Després, el cop definitiu. Marc Navarro ha marcat el quart gol pel Vilafranca. L'equip del carrer Gaudí ho ha intentat fins al final però sense sort. Només Raül Marín, aquest cop sí, de falta directa ha anotat el 2 a 4 definitiu del partit.

El Reus s'allunya de la quarta plaça. Una posició que ostenta el Moritz Vendrell, ara a 6 punts. El proper rival del conjunt d'Enrico Mariotti és el Lloret.