El Reus Ploms Salle, últim classificat a la Copa Catalunya de Bàsquet

L'equip reusenc encara no ha guanyat cap partit. Aquest cap de setmana ha jugat contra el Club Bàsquet Castellar, penúltim a la classificació, i ha perdut el matx per 64 a 74.
Imatge del partit entre el Reus Ploms Salle i el Club Bàsquet Castellar

El Reus Ploms Salle i el Club Bàsquet Castellar s'han vist les cares aquest cap de setmana en la jornada 6 de la Copa Catalunya Masculina. El matx s'ha decantat pels de Vallès Occidental que han guanyat als locals per 64 a 74.

També amb deu punts d'avantatge s'avançaven els visitants quan tan sols havien transcorregut dos minuts de partit. Els albinegres han escurçat distàncies al tercer quart, però res hi han pogut fer per remuntar el partit. D'aquesta manera perden una oportunitat d'or per sumar la que hagués estat la primera victòria de la temporada contra el penúltim classificat. Amb un partit menys l'equip plomista es troba encara ressentit per les baixes i és ara mateix últim a la Copa Catalunya Masculina.