Un Reus poc fresc suma els tres primers punts a l'OK Lliga

Els roig-i-negres aconsegueixen la primera victòria en competició regular de la temporada. Ho fan davant el Club Patí Taradell amb un resultat de 4 a 1, tot i no mostrar la seva millor versió.
Imatge del partit entre el Reus Deportiu Miró i el Club Patí Taradell

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

El primer partit a casa aquesta temporada pel Reus Deportiu Miró ha acabat amb final feliç. Els roig-i-negres, tot i que haurien pogut finalitzar més en atac i ser més àgils en defensa, han aconseguit guanyar al Club Patí Taradell per un resultat de 4 a 1. Un matx especial per Àlex Rodríguez que s'ha enfrontat al seu germà, Dani Rodríguez.

Gol fantasma que beneficia al Reus

No havia passat ni un minut de partit quan Marc Julià ha obert la llauna (1-0). El killer reusenc ha carregat l'estic i amb potència ha perforat la xarxa d'Albert Dalmau. La polèmica ha arribat al minut 16. Pablo Nájera s'ha estrenat com a roig-i-negre amb una diana que mai ha entrat dins la porteria, però que el col·legiat ha donat per bona (2-0). Finalment, un gol psicològic del Taradell, just abans d'entrar al túnel de vestidors, ha fet pujar l'electrònic 2 a 1. L'ha anotat Casadevall després d'una forta canonada de Dani Rodríguez al més pur estil Àlex.

Un hat-trick de Julià dóna la victòria al Reus

Ja a la represa, Marc Soler ha vist la blava al minut 26 i Julià no ha desaprofitat l'oportunitat des de la directa (3-1). El gol que ha sentenciat el matx ha tardat a arribar. Àlex Rodríguez li ha cedit la bola al 15 del Reus que ha anotat el seu hat-trick particular deixant l'electrònic amb el 4 a 1 definitiu.

Amb aquesta victòria els homes de Jordi Garcia sumen els tres primers punts de la temporada i se situen setens a una classificació molt provisional. En el proper partit es veuran les cares amb el CH Caldes, dissabte vinent dia 5 d'octubre a les vuit del vespre.