Back to top

Reus, possible seu de la Copa Intercontinental d'hoquei patins

L'Ajuntament ha presentat candidatura a la Federació Internacional de Roller Skating (FIRS). La competició tindria lloc al Pavelló Olímpic Municipal els dies 15 i 16 de desembre.
copa intercontinental

L’Ajuntament de Reus ha presentat candidatura davant la Federació Internacional de Roller Skating (FIRS) per acollir el proper mes de desembre la competició Intercontinental d’Hoquei Patins. Així ho ha comunicat el consistori reusenc mitjançant un comunicat. Segons l'Ajuntament, la candidatura s’emmarca en la vocació del Govern de Reus per aprofitar l’esport, juntament amb la cultura i el turisme, per projectar la ciutat. La competició es disputaria al Pavelló Olímpic Municipal els dies 15 i 16 de desembre.

El consistori afegeix que la candidatura de Reus aporta el bagatge i l’experiència organitzadora en múltiples competicions esportives internacionals; la gran afició i tradició de l’hoquei que hi ha a la ciutat; i un equipament de primer nivell com és el Pavelló Olímpic Municipal. A més, explica que la celebració a Reus aporta com a valor afegit el que que s’aprofitaria per celebrar els 25 anys de la subseu Olímpica, que per a la FIRS també va suposar una fita extraordinària per la promoció d’aquest esport.

La candidatura, que inclou un programa d’activitats complementàries a la competició, s'ha presentat aquest dimecres 11 d'octubre i la proclamació de la candidatura està prevista per la federació internacional la propera setmana. La competició enfronta, tradicionalment, els guanyadors de les Copes d’Europa, d’Amèrica, d’Àfrica i d’Oceania. Enguany tindrà un nou format, donat que no s’han disputat les competicions africana i d’Oceania. En aquesta edició, la participació correspondrà a dos equips Europeus: Benfica (campió europeu 2016) i Reus Deportiu (2017); i dos equips sud-americans: Andes Talleres (2016) i el guanyador de l’edició 2017, que és juga a la ciutat de Recife aquest novembre.