Back to top

Reus protagonista a la revista National Geographic Traveler

Gaudí, el Modernisme i el Vermut de Reus protagonistes a la revista National Geographic Traveler a Itàlia
national

La periodista italiana Cristiana Pedrali ha realitzat una visita a la ciutat de Reus per fer un reportatge sobre el Modernisme de la ciutat i també està especialment interessada en la Ruta del Vermut de Reus, la iniciativa turística que aplega difrents experièncie s a l’entorn d’aquests producte gastronòmic de la ciutat.

Durant la seva estada, la periodista ha tingut ocasió de descobrir la història i peculiaritats del vermut de Reus. A la seva visita a la «casa del Vermut i del Vi» de l’Estació Enològica, on ha estat rebuda per la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, també s’ha pogut familiaritzar amb l’oferta d’enoturisme existent a les comarques veïnes, especialment de les DO Montsant, DOQ Priorat i Terra Alta.

La periodista ha pogut comprovar de primera mà les pecularitats i les característiques del «Vermut de Reus» durant la seva visita a les fàbriques productores de Vermut Yzaguirre i Vermut Miró.

També s'ha interessat pel Gaudí Centre, la casa Navàs i el «pavelló de distingits» de l’Institut Pere Mata, espais que han completat el programa de visita de la seva estada a la ciutat de Reus, que ha estat organitzada per l’Oficina de Turisme de Catalaunya a Milà amb la col·laboració de l'Agència Reus Promoció.