Back to top

Reus proveirà ordinadors i connexió wifi a 200 famílies

Aquestes hauran de rebre una formació de capacitació digital per part del Mas Carandell.
Teclat de l'ordinador

Una mitjana de 500 persones, el que equival a 200 famílies, es beneficiaran dels equipaments que proveirà el consistori a partir del mes vinent. Concretament, serà un ordinador amb tots els seus complements i un abonament de sis mesos a la xarxa wifi.

Curs de formació al Mas Carandell

D'aquesta manera, l'Ajuntament vol garantir uns mínims a totes aquelles persones que no compten amb els recursos suficients per adaptar-se al món digital, i així poder trencar la bretxa digital de la ciutat. Les famílies que rebin els equipaments hauran d'accedir a un curs de capacitació al Mas Carandell, que també estarà disponible per a la resta de ciutadania.

Montserrat Flores

Més repetidors de WIFI públic a Reus

El consistori instal·larà a partir del 2021 una desena més de repetidors a la ciutat perquè el wifi públic arribi a més zones. Seguint en aquesta línia, Reus també posarà a disposició de tothom una nova aplicació que permet compartir el teu wifi de forma anònima i segura amb el teu entorn. Unes mesures que tenen per objectiu vetllar per tal que la ciutadania adquireixi aquesta autonomia digital, sobretot ara, en un moment en què l'Ajuntament es posa les piles per digitalitzar tots els seus serveis de tràmits.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades