El Reus reclama el triomf per l'arbitratge rebut a Voltregà

L'arbitratge que va rebre el Reus Deportiu a Voltregà encara cueja. L'entitat roig-i-negra ha presentat al·legacions al comitè de competició en mostrar-se "greument afectats" per l'actuació arbitral. Reclamen els tres punts o repetir els últims disset minuts del partit.

El Reus Deportiu continua molest amb l'arbitratge rebut el passat diumenge a Sant Hipòlit de Voltregà. A través d'un comunicat, els roigs-i-negres demanen els tres punts del partit, i si no pot ser, reclamen repetir els últims disset minuts del duel, al·legant que "la decisió arbitral altera i vulnera el transcurs del partit, i com a conseqüència el resultat d'aquest".

La queixa es basa en el que va passar quan faltaven 19:39 minuts per acabar el partit. En aquell moment, el local Aleix Molas va veure la targeta blava, traduït en inferioritat osonenca durant dos minuts. Trenta-vuit segons després, Marc Palazón des de la banqueta també va veure una targeta blava, acumulant aquesta sanció a l'anterior.

voltregà

Per tant, el Voltregà havia de jugar amb inferioritat fins que faltessin 15:39 minuts per al final. L'enrenou va arribar amb l'entrada a pista de Gerard Rovira quan faltaven 17:01 minuts, és a dir, abans del que li corresponia. Aquesta infracció s'havia de penalitzar amb targeta vermella pel jugador i per l'entrenador local.

Els de Jordi Garcia haurien jugat més de cinc minuts amb superioritat numèrica, sempre que no haguessin anotat dos gols. El comunicat afegeix que "el desconeixement de la normativa no eximeix de culpa" i que "l'entrenador rival i els àrbitres tenen l'obligació de saber i complir la normativa".

voltregà

FOTOGRAFIES: Reus Deportiu

Els reusencs esperen que la Real Federación Española de Patinaje "exerceixi les seves funcions i prengui les decisions necessàries per al bé de la competició d'hoquei sobre patins".