Back to top

El Reus recupera tots els efectius contra l'Sporting de Portugal

L'equip rep aquest dissabte al vigent campió de la Lliga Europea al Palau d'Esports. Romà Bancells i César Carballeira, convocats.
Joan Salvat en la prèvia del Reus Deportiu Miró - Sporting Club de Portugal

Al Reus Deportiu Miró li esperen dues setmanes molt mogudes.

El conjunt de Jordi Garcia disputa fins a tres compromisos en set dies, tots al Palau d'Esports: el tercer partit de la fase de grups de la Lliga Europea contra l'Sporting Club de Portugal, la visita del Deportivo Liceo en OK Lliga i el matx contra el Girona CH, qui encetarà la segona volta en competició regular.

L'equip del Reus Deportiu Miró al complet en un entrenament
L'equip del Reus Deportiu Miró al complet en un entrenament

El primer partit es jugarà aquest dissabte al Palau d'Esports a partir de les nou de la nit, contra l'Sporting, vigent campió de la Lliga Europea i líder del Grup A en aquesta fase de grups.

Joan Salvat, capità del Reus Deportiu: "No deixen de ser tres punts, tot i que serà un partit espectacular i guanyar al campió d'Europa pot donar un extra de confiança a l'equip".

Els portuguesos es postulen com el conjunt més potent del país lusità amb l'exroig-i-negre Raúl Marín a les seves files.

Torna Romà Bancells

Romà Bancells en un entrenament
Romà Bancells en un entrenament

Sembla que per fi als roig-i-negres els hi comença a somriure la sort, ja que recuperen tots els seus efectius per disputar-los: Romà Bancells, qui s'ha perdut tres duels i César Carballeira, a qui vam veure jugar, i fins i tot marcar, contra el Barça.