Back to top

Reus Refugi reclama justícia social a través de la paraula

L'entitat reusenca ha celebrat el dia mundial de la Justícia Social amb un acte cultural i reivindicatiu. Amb poemes i textos musicats, han reclamat una vida digna per a totes les persones i han fet valdre la paraula com a via per a l'entesa social

L'entitat Reus Refugi, que vetlla pels drets de les persones migrades, ha reivindicat una vida digna per a totes les persones en el dia mundial de la Justícia Social. Sota el títol 'Paraules per vèncer la por', han recitat textos i poemes en diferents idiomes, aquest dissabte a la plaça de la Farinera, per demostrar que les paraules han d'ajudar a la societat a trobar l'enteniment, independentment de l'idioma en què es diguin.

"Tots tenim pors, i per això a vegades neix un rebuig, però al final tots tenim les mateixes necessitats i som aquí per viure d'una forma digna", reflexionava Núria Biosca, membre i portaveu de Reus Refugi. Des de l'entitat, aposten per conèixer, parlar i entendre com a via per integrar totes aquelles persones nouvingudes a la ciutat, amb situacions particulars i, sovint, adverses.

Biosca ha advertit també que els estralls de la crisi s'agreugen en el cas dels migrants, ja que molts d'ells ja es trobaven en condicions difícils abans de la pandèmia. Per aquesta raó, l'entitat segueix treballant en la integració dels migrants, principalment en matèria d'ocupació i habitatge.

Paraules clau:

Notícies relacionades