Back to top

Reus es rendeix a les seves Tres Gràcies

La plaça de la Sang ha estat aquest Divendres Sant l'epicentre d'un dels actes més sentits i nostrats de la ciutat. Les Tres Gràcies s'han celebrat davant un públic expectant que ha omplert de gom a gom l'entrada del Temple.
Tres Gràcies Reus

Tot i que fa setmanes els meteoròlegs van augurar pluja, finalment el temps ha respectat les Tres Gràcies de Reus. Milers de persones s'han congregat a la plaça de la Sang per viure l'instant en el qual la imatge del Sant Crist vira lentament abans d'entrar al Temple de la Puríssima Sang. És en aquell moment quan, segons la tradició, els presents poden demanar tres desitjos. 

Torna a veure les Tres Gràcies

Canal Reus, com ja és habitual, ha retransmès l'arribada de la processó a la plaça de la Sang. Amb els comentaris de l'ex-clavari Josep Ramon Pallejà, l'especial es podrà recuperar en els següents horaris i a través d'aquest enllaç. 

Horaris reemissió

La nova plaça de la Sang

Les Tres Gràcies s'han celebrat a la remodelada plaça de la Sang, que ha acollit el primer dels esdeveniments després de les obres d'adequació. La plaça s'ha convertit ara en un espai destinat pràcticament de forma exclusiva per als vianants, eliminant bona part dels carrils destinats fins ara als vehicles. El mobiliari es col·locarà en els propers dies.

Programa especial