Back to top

Reus renova la web de les entitats

Amb l'objectiu de fer-la més intuïtiva i accessible per a tothom, aquesta compta amb nous apartats i continguts per facilitar la comunicació entre les entitats de la ciutat i els veïns i veïnes.

L'Ajuntament de Reus ha presentat una nova pàgina web més moderna i renovada per millorar la comunicació amb les entitats i dotar-les de més visibilitat. El nou portal, anomenat entitatsreus.cat, està adreçat a totes les entitats de la ciutat i és accessible des de tots els dispositius, també mòbils i tauletes. El web té un disseny renovat, més modern i té una estructura simple per tal de no crear confusió i fer fàcil l'accessibilitat.

Tal com ha fet referència la regidora de Projecció de Ciutat de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles, "és una pàgina molt més fresca i senzilla, que està pensada a dues bandes, donar informació a l'usuari i també rebre'n".

Inclou un directori de totes les entitats

Aquesta nova pàgina pretén ser una eina per donar suport a les entitats en la difusió de les seves activitats i projectes. La foto principal són persones que pertanyen a diferents entitats de la ciutat i a part de l'apartat de notícies, el nou web inclou un directori de totes les entitats municipals, entre d'altres.

Paraules clau:

Notícies relacionades