Back to top

El Reus rep al CH Palafrugell, quart a l'OK Lliga

Els del Baix Empordà només han perdut un partit en tota la temporada mentre que el Reus és vuitè amb un matx menys.
Àlex Rodríguez en la prèvia del partit entre el Reus Deportiu Miró i Club Hoquei Voltregà

S'ha acabat el Tourmalet roig-i-negre? Tot apunta que no. El Reus Deportiu Miró ja s'ha enfrontat aquest mes d'octubre, al Club Hoquei Caldes, partit que va acabar amb victòria, al Club Patí Voltregà, amb qui van empatar, van guanyar al Dinan Quévert francès, i han firmat també les taules amb el Club Esportiu Noia.

Però ara toca rebre a un equip que està sorprenent, i molt, aquesta temporada: el Club Hoquei Palafrugell.

El balanç dels del Baix Empordà és de tres partits guanyats, dos empats i un matx perdut. Uns resultats que els situen quarts a l'OK Lliga i que s'allunyen als del Reus. Amb un partit menys, els de Jordi Garcia són vuitens a la classificació.

Qui no va posar les coses fàcils al Palafrugell però va ser el Deportivo Liceo. En la visita dels catalans a Riazor, l'equip va encaixar un total de 13 gols i no en va marcar ni un. Viatjaran fins al Baix Camp amb l'objectiu de fer-se forts davant els ganxets.

El matx es disputarà dissabte, 2 de novembre, a partir de les nou del vespre, i no serà la setmana vinent quan es jugui el clàssic contra el Barça, sinó el dimarts 3 de desembre. Per fi, culers i roig-i-negres  s'han posat d'acord en la data del matx.