Back to top

El Reus rep al Voltregà enmig d'un octubre atapeït

Els roig-i-negres jugaran a casa contra els de Sant Hipòlit, que només han sumat un punt a l'OK Lliga. Després s'enfrontaran al Dinan Quévert francès i al Barça Lassa, també al Palau d'Esports.
Àlex Rodríguez en la prèvia del partit entre el Reus Deportiu Miró i el Club Patí Voltregà

Al Palau d'Esports; Club Patí Voltregà, Dinan Quévert francès i Barça Lassa, i a domicili, visita a l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia. Aquests són els compromisos del Reus Deportiu Miró el que resta d'octubre, tot en menys d'un mes.

Els roig-i-negres es troben immersos en el primer Tourmalet de la temporada, on es concentren gran part dels partits decisius de l'any en un període molt curt de temps. Els reusencs van iniciar-lo la setmana passada sumant una victòria a casa del Caldes per la mínima, i aquest cap de setmana toca rebre al Voltregà al Palau d'Esports, dissabte 12 d'octubre a les nou del vespre.

El Reus no vol repetir l'ensopegada del primer partit d'OK Lliga contra el Girona, on la confiança va jugar-los una mala passada. A més, cal tenir en compte que l'equip es troba tocat per les baixes de César Carballeira i Tiago Rafael, que no disputarà encara aquest partit, però que ja entrena amb els seus companys.

D'altra banda, el Voltregà manté el bloc de jugadors de l'any passat, amb mítics de l'OK Lliga com són Petxi Armengol i Mia Ordeig, tot i que s'acomiada de Pol Marubia i canvia l'entrenador per l'ex roig-i-negre Manolo Barceló.