Back to top

Reus reprèn les obres públiques a partir del 27 d'abril

L'Ajuntament de Reus ha decidit aixecar la suspensió de les obres públiques municipals que es troben parades des de l'inici de l'estat d'alarma.
Obres

Les obres públiques municipals es reactivaran a partir del proper dilluns 27 d'abril, dues setmanes més tard que la resta de territori espanyol.

La decisió, ratificada pel Comitè d'Emergències del consistori, busca l’objectiu de recuperar l’activitat econòmica a la ciutat i garantir llocs de treball, en sintonia a les aportacions realitzades en les taules de treball sectorials per a la reactivació econòmica de Reus. Tot això, amb les mesures de seguretat necessàries per no posar en risc la salut dels treballadors.

Obres més importants a reprendre

  • Construcció del Centre Social el Roser, amb un pressupost de 1,8 milions d'euros.
  • Recuperació i millora del passeig de la Boca de la Mina, amb un pressupost de 2 milions d'euros.
  • Construcció dels poliesportius lleugers vinculats a les escoles Joan Rebull i Cèlia Artiga, amb un pressupost de 1,2 milions d'euros cadascun.
  • Inversions en la xarxa d’aigües amb projectes de recuperació d'aigua de minats al passeig de la Boca de la Mina, de millora de la xarxa de sanejament a l'avinguda dels Països Catalans i de millora de la xarxa d'abastament a la urbanització Mas Carpa, amb una inversió en total de 250.000 euros.

Centre Social el Roser

Finalitza la gratuïtat del bus urbà

El consistori també ha acordat que, a partir del dilluns 27 d'abril, el servei de bus urbà de la ciutat ja no serà gratuït. Reus Transport però mantindrà les mesures preventives adoptades pel Comitè d’Emergències el 16 de març com la reducció de l'aforament dels autobusos municipals a un màxim de 30 persones, la reducció de les línies i les freqüències, la desinfecció a fons dels vehicles o que el pagament només es podia realitzar amb targeta multiviatge.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades