Back to top

El Reus Rugbi Club ja té la seva pròpia cervesa

Amb la presentació d'una beguda de llúpol de marca pròpia, l'entitat clou els actes commemoratius de cinquanta anys d'aquesta disciplina a la ciutat.
Imatge de la cervesa del Reus Rugbi Club

El Reus Rugbi Club ja pot brindar pels seus èxits esportius com Déu mana. El club ha conclòs els actes commemoratius del seu cinquantè aniversari donant a conèixer una cervesa que llueix a l'etiqueta els colors de l'entitat. L'han presentada a la plaça del Castell en un acte familiar davant The Green Dog Café. El propietari del local és l'impulsor d'aquesta iniciativa. Joan Carles Sanromà, tresorer del club, ens explica com van arribar a aquest acord:

"El Raul Juárez, propietari de The Green Dog Café, cada any dedica l'etiqueta de la seva cervesa a una entitat diferent. Ell sempre ha col·laborat amb el Reus Rugbi Club, i amb motiu dels cinquanta anys de la pràctica d'aquest esport a la ciutat, enguany l'etiqueta durà el nostre nom".

Els Xiquets de Reus, La Mulassa, els Nans, tots els elements festius i entitats  culturals més representatives de Reus ja tenen la seva cervesa. Enguany però ha estat el torn dels de la pilota ovalada, qui sap si seran precedents de moltes més etiquetes esportives.

Raul Juárez, propietari de The Green Dog Café: "És una cervesa Pilsen, molt suau i de llúpol lleuger, l'amargor és moderada i per tant, és una beguda apta per a tots els públics. L'efemèride del club és emblemàtica per la ciutat, que millor que fer cultura i que arribi a tot arreu"

Amb aquest tast per a tots els públics el Reus Rugbi Club ha posat el punt final a dos mesos d'activitats en honor a l'efemèride que han comptat amb una exposició de la història verd-i-negra al Centre de Lectura i una jornada ludicoesportiva al Camp d'Esports Municipal de la Pastoreta.