El Reus salva un punt al Municipal en un partit sense ocasions

El Club de Futbol Reus Deportiu aconsegueix salvar un punt de l’Estadi Municipal. La trama de la defensa de cinc ha donat els seus fruits amb porteria a 0 per part dels dos conjunts (0-0) El punt positiu de l’encontre: el retorn de Vaz al terreny de joc.
Imatge de l'encontre entre el CF Reus i el Lugo

FOTOGRAFIA: LaLiga123

Fer-se forts a l’Estadi Municipal, aquest ha estat el lema proposat per Xavi Bartolo en aquesta Jornada 12 de LaLiga 123. Més enllà de la problemàtica dins les oficines, el Reus havia de plantar cara al Lugo sobre un verd que avui no tornava a estar en les millors condicions. Defensa de cinc per batre un rival lidiat a les ordres d’un tècnic desconegut: Monteagudo. Ricardo Vaz disponible, però a la banqueta a l’inici d’aquest matx.

Primera meitat molt descafeïnada

El partit arrancava amb el Reus com a protagonista quan, al minut 5, Linares li ha cedit la pilota a Fran Carbia que, dins l’àrea, tan sols ha pogut xutar tímidament a les mans de Juan Carlos. Corria el minut 17 de partit quan una rematada d’Escriche ha sortit desviada per sobre la porteria de Badia, sense crear però massa perill per part dels visitants. I és que el matx tenia un clar dominador i no s’han vist massa ocasions en els minuts inicials. Un xut de Campillo molt desviat i la rèplica de Mario Ortiz pocs minuts després ho confirmaven.

Linares ha fet despertar la son del municipal de cop al 29 en el que hagués pogut estar el gol més curiós de la temporada. En un refús del porter roig-i-blanc després d’un fora de joc, l’esfèrica s’ha topat amb les costelles del davanter i la pilota  ha acabat fregant el pal a porteria buida. Al 33 el conjunt gallec ha avisat de la mà de Campillo que no ha pogut rematar davant Badia, també al 35 després d’una falta lateral que Malagón, de cap, ha enviat per sobre del travesser. La primera meitat ha finalitzat amb Escriche, al 41 que, després d’una passada de Campillo, ha gaudit d’una oportunitat molt clara quedant-se sol dins l’àrea. Badia ha resolt molt bé la situació.

Mateix ritme, mateixes ocasions

La segona meitat ha començat amb el mateix ritme que la primera. Al minut 53 Escriche ha rematat de cap però Badia ha aturat l’esfèrica amb comoditat. El Reus semblava gaudir de més possessió i així ha arribat l’ocasió més clara de la segona meitat. Gran combinació entre Mario i Borjita. El 3 del Reus ha centrat la pilota, que a primera instància ha caigut als peus de Linares, Carbia l’ha acabat enviant per sobre del travesser. Al 63, Badia ha tornat a intervenir a un xut de Kravets i al 68 Herrera ha rematat massa alt.

13 minuts més tard el Municipal ha pogut tornar a gaudir de Ricardo que s’ha incorporat un mes  i una setmana després de la seva lesió. Seoane ha donat l’ensurt final, també Linares quedant-se sol davant Juan Carlos, però res han pogut fer cap dels dos conjunts per revertir l’empat a l’electrònic.

Amb aquest resultat el Club de Futbol Reus Deportiu escala dins la taula classificatòria per situar-se momentàniament en quinzena posició amb 15 punts. El proper partit serà a Cádiz, dissabte 10 de novembre, a les quatre de la tarda.