El Reus s'emporta un derbi intens i es classifica per la Copa

Triomf de prestigi del Reus Deportiu Virginias al Joan Ortoll. Tres punts que classifiquen els de Jordi Garcia per la Copa del Rei.

Un derbi és un derbi, i més contra el CP Calafell. Partit intens i tens el que s'ha viscut al Joan Ortoll, on els jugadors locals han sortit més concentrats al partit, i han gaudit del domini del joc en els primers compassos de l'enfrontament. Una finta de bloqueig i continuació d'Arnau Xaus i l'ex del Reus Jan Escala ha acabat amb gol d'Escala, que ha avançat a l'equip de Ferran López (1-0).

Jordi Garcia ha aturat el ritme dels del Baix Penedès amb un temps mort, i en els minuts posteriors, el Reus ha portat la batuta del partit. Ferran Giménez amb un gran xut de pala ha enviat la bola a l'escaire de Xano Edo, que no ha pogut fer res amb el golàs del reusenc (1-1). Segons després, una blava de Castro ha donat l'opció de marcar des de la falta directa a Martí Gabarró, però Martí Zapater li ha encertat les intencions i amb l'empat s'ha arribat al descans.

El Reus remunta

El ritme i la intensitat del partit no han canviat a la represa. Marc Julià ha certificat la remuntada del Reus quan ha començat la segona part. L'olotí s'ha defensat de la pressió d'Arnau Xaus i, després de sortir per darrere la porteria, ha arrossegat la bola fins a l'interior de la porteria (1-2). Una acció que ha comptat amb la col·laboració d'Edo.

Raül Marín podria haver fet el tercer del Reus després d'una blava de Mendes, però Edo li ha encertat les intencions. Segons després el Calafell ha fet la desena, i Checco Compagno no ha perdonat. L'italià ha esperat que el porter local s'estirés a terra per enviar la bola a l'escaire calafellenc (1-3). Els del Baix Penedès han reaccionat, i una blava a Giménez ha acabat amb gol de Xaus (2-3).

Una aventura en solitari de Diego Rojas, que ha deixat enrere els defensors, ha acabat amb una assistència del xilè a David Gelmà, que ha ampliat la distància en el marcador (2-4). En l'última acció del partit, Checco Compagno ha situat l'últim gol i ha certificat la victòria ganxeta (2-5).

Victòria i vacances

Triomf importantíssim del Reus Deportiu Virginias, que atrapa la cinquena plaça de l'OK Lliga del CP Calafell. El Reus s'emporta tres punts, un derbi i un bitllet per la Copa del Rei del Joan Ortoll. Ara els de Jordi Garcia marxaran de vacances, i tornaran el 8 de gener amb el darrer partit de la primera volta: contra el CP Voltregà al Palau d'Esports.