Back to top

Reus serà la Ciutat del Bàsquet Català 2019

Des de febrer fins al desembre de 2019, es preveuen un conjunt d'activitats i accions entorn del bàsquet que impliquin a totes les entitats vinculades amb aquest esport.
es preveuen un conjunt d'activitats i accions entorn del bàsquet

El 2019 vindrà marcat per l'esport a Reus, i és que la capital del Baix Camp es convertirà en la Ciutat del Bàsquet Català 2019. Aquesta distinció és una iniciativa que la Fundació del Bàsquet Català de la Federació va engegar ara fa vint anys. Una oportunitat per reconèixer i fomentar aquesta modalitat esportiva. "Realment té una importància cabdal. Representa que durant tot l'any Reus serà la capital del bàsquet. El programa inicial que ens ha presentat Reus és molt complet i està molt bé", ha explicat el president de la Fundació del Bàsquet Català, Enric Prats.

Reus preveu un calendari d'accions i activitats a desenvolupar des de febrer fins a desembre de 2019. Des de tornejos, partits i olimpíades, fins a concursos, exposicions o esdeveniments culturals. Tot per homenatjar aquest esport, el segon més practicat a la ciutat. "Reus és una ciutat estretament vinculada al bàsquet. Des de fa molts anys hem estat molts els clubs a practicar aquesta modalitat", ha reconegut el regidor d'Esports a l'Ajuntament de Reus, Jordi Cervera.

El calendari d'aquesta capitalitat encara està subjecte a propostes i canvis, de manera que els esdeveniments esportius i socials podran ampliar-se durant els propers mesos.