Back to top

Reus serà el punt neuràlgic dels actes institucionals del Dia de la Dona

Reus acollirà l'acte central i institucional del Dia Internacional de la Dona del Camp de Tarragona, organitzat per l'Institut Català de les Dones. Des de la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència conjuntament amb el Casal de les Dones han organitzat diversos actes durant tot el mes de març.
L'ajuntament de Reus presenta la programació dels actes en marc del Dia Internacional de la Dona

L'Institut Català de les Dones ha escollit Reus per ser la ciutat que acollirà l'acte central del Camp de Tarragona del Dia Internacional de la Dona. L'acte es realitzarà el proper 8 de març a les 12 del migdia al saló de plens del consistori reusenc. La lectura del manifest anirà a càrrec de Laia Salsench, membre de l'equip Roller Derby Reus. La regidoria de Participació amb col·laboració del Casal de Dones han programat tot tipus d'activitats, com xerrades, projeccions de curtmetratges, exposicions i espectacles durant el proper mes de març. Segons la titular de la regidora, Montserrat Flores, encara resta molta feina a fer en l'equiparació salarial, en la defensa de l'equitat i, en la coeducació per conscienciar i sensibilitzar als joves sobre la necessitat de vetllar per conductes respectuoses.

"Hi ha aspectes molt visibles que han canviat i altres que no ho han fet i, fins i tot alguns s'han endarrerit. Per tant, hem de continuar treballant des del plural i no pas des del singular."

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades