El Reus s'esbrava a Sant Sadurní

Dur correctiu del CE Noia al Reus Deportiu Virginias, que ha deixat el partit encarrilat a la primera part.

Guanyar a l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia és una missió complicada. I encara ho és més si encaixes dos gols en poc més d'un minut. Roc Pujadas ha deixat morta una bola a l'interior de l'àrea de Martí Zapater i Toni Salvadó, completament sol, ha fet el primer de la nit al minut 8 de partit (1-0). El Reus encara no havia paït el primer gol i Aleix Esteller, una altra vegada completament sol, ha rematat a plaer una assistència de Jordi Bargalló per fer el segon (2-0).

Aquest resultat ha fet preveure que la nit no seria plàcida per un Reus Deportiu Virginias que no ha comptat amb Raül Marín, per acumulació de blaves. Podrien haver canviat les coses abans del descans, però Blai Roca ha encertat les intencions de Marc Julià en una falta directa, l'acció ofensiva més clara dels de Jordi Garcia en els primers vint-i-cinc minuts.

Sense reacció

A la segona part el Noia ha continuat controlant el partit i ampliant les distàncies en el marcador. Jordi Bargalló no ha desaprofitat un penal i ha fet el tercer quan faltaven quinze minuts per finalitzar el duel (3-0). Els de Pere Varias no han deixat de prémer l'accelerador i han continuat collant el Reus. Després d'aquesta pena màxima, Pablo del Río i Marc Julià han fallat una falta directa cadascú

Roc Pujadas ha fet el quart aprofitant un refús de Zapater en un contraatac (4-0). L'italià Francesco Compagno, que era dubte per unes molèsties a l'espatlla, ha estat l'autor del gol de l'honor reusenc (4-1). En els últims dos minuts i mig el Noia ha sentenciat: primer Àlex Joseph des de l'interior de l'àrea (5-1) i seixanta segons després, Toni Salvadó ha fet el sisè i definitiu gol (6-1).

Derrota dura d'un Reus que arriba a l'aturada per l'Europeu de seleccions amb males sensacions. Els de Jordi Garcia se situen sisens de l'OK Lliga amb 11 punts.