Back to top

Reus, seu del hip hop amb el campionat 'Rock the Stage'

Sota el lema 'Rock the Stage', arriba el primer Campionat de Hip Hop Ciutat de Reus, una competició coreogràfica que comptarà amb un jurat internacional de renom. El certamen tindrà lloc els dies 6 i 7 d'abril al Pavelló Olímpic Municipal i està previst que hi participin més de 600 ballarins d'arreu de Catalunya i Espanya.
Danses urbanes

El Pavelló Olímpic Municipal aplegarà més de 600 ballarins en el primer Campionat de Hip Hop Ciutat de Reus. Amb el nom 'Rock the stage', la competició coreogràfica es celebrarà els dies 6 i 7 d'abril amb la participació d'una vuitantena de grups repartits en les diferents categories en funció de l'edat i depenent si són grups, parelles o solistes. Una oportunitat per la dansa local d'esdevenir punt de referència de les danses urbanes a nivell català i estatal.

El certamen, organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp i les escoles de Dansa Artis de Reus i Nou Estil de Salou amb la col·laboració d'Esport i Lleure, destinarà els fons a l'Associació Catalana de les Neurofibromatosis. Una malaltia poc coneguda que afecta principalment al sistema nerviós.

Els participants de les diferents deu categories seran jutjats per un jurat internacional de renom format per Ibuji Imata, Izaskun Ortega, Marcio 'Ratinho' Salvador i Aina Lanas, els quals faran diversos workshops a l'Escola de Dansa Artis el dia anterior. Es preveu que el pavelló fregui el ple de públic. Una previsió optimista per un primer campionat que vol consolidar-se a la ciutat reusenca.

Paraules clau: