Back to top

Reus, seu del millor cros escolar de Catalunya

Un miler de nens i nenes s'han citat al Parc del Roquís de la Capital del Baix Camp en motiu de la Final Nacional de Cros dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.
Imatge d'una cursa de la Final Nacional de Cros dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

Reus, ciutat d'escoles pioneres en l'organització de crossos escolars. Moltes d'elles s'han citat aquest cap de setmana a la Final Nacional de Cros dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Enguany la capital del Baix Camp ha estat l'amfitriona d'aquest esdeveniment, acollint al Parc del Roquís un miler de nens i nenes de tot el país.

A la matinal hi han participat escolars de les modalitats de prebenjamí fins a juvenil. Enguany, amb una novetat a destacar: tant els nens com les nenes han recorregut les mateixes distàncies: 540 metres pels més menuts, 960 i 1320 metres amb pujades, baixades i molta terra. Un indret inigualable a Catalunya per practicar aquesta disciplina.    

El Consell Esportiu del Baix Camp, juntament amb Reus Esport i Lleure han fet possible les 18 curses que s'han disputat en aquesta jornada lúdico-esportiva.