Back to top

Reus s'omple de llum, elements nadalencs i visitants

Arrenca la campanya de Nadal amb l'encesa de llums, aparadors amb decoracions nadalenques, i molt d'ambient als carrers més cèntrics de Reus.
ambient nadalenc als carrers de Reus

Als carrers del centre de Reus ja es viu un ambient plenament nadalenc, tot i que les temperatures d'aquests darrers dies han semblat més d'inici de tardor que no pas d'estar a les portes de l'hivern.

La il·luminació i els aparadors plens d'elements típics del Nadal busquen omplir els carrers de gent i ambient, i sembla que no han decebut. De fet, hi ha qui assegura que aquest dissabte a la tarda ha sortit al carrer només per viure aquest ambient nadalenc.

També les campanyes comercials inviten a sortir al carrer i beneficiar-se de les promocions i avantatges en les compres: des del "black friday", que ha tingut lloc a finals de setmana, fins la campanya "comprar a Reus val per 2", que finalitza el proper 3 de gener. Precisament aquest dissabte s'ha estrenat un personatge "màgic" que durant les properes setmanes, sobretot els divendres i dissabtes, es passejarà per Reus per promocionar el comerç del Tomb de Reus: el Sr. Reuro

Notícies relacionades