Back to top

Reus tanca el 2018 amb un superàvit de 4,6 milions d'euros

L'Ajuntament de Reus ha tancat el pressupost del 2018 amb un superàvit de 4,6 milions. Una suma que el mateix Carles Pellicer ha assegurat que quedarà a disposició del nou alcalde. Han assegurat que aquesta liquidació es deu també als ingressos de tributs com les llicències d'obres, ICIO i plusvàlues, els quals han augmentat.
Reus tanca el 2018 amb un superàvit de 4,6 milions d'euros

L'actual alcalde Carles Pellicer ha tret pit d'una bona feina feta en clau econòmica. Ha subratllat que el seu equip ha aconseguit millorar els resultats de l'endeutament municipal. Unes declaracions que arriben a pocs dies de la posada en marxa de la campanya electoral. El consistori tanca el 2018 amb 4.6 milions d'euros de superàvit que posaran a disposició del nou govern.

Des de l'Ajuntament també han destacat que aquests resultats es deuen a la lleugera recuperació de l'economia, fet que també els ha permès rebre un major volum d'ingressos provinent de tributs diversos com les llicències d'obres, activitats i ICIO, a través dels quals han sumat fins a 600.000 euros. A la vegada, a través de les plusvàlues han reunit 700.000 euros. D'altra banda, també han assegurat que han assolit la millor dada en termini mig de pagament a proveïdors. Ara mateix se situa a 11 dies.