Back to top

Reus tindrà piscina municipal coberta a la zona sud

La construcció d'una nova piscina municipal coberta a la zona sud de la ciutat és una de les assignatures pendents que el govern vol emprendre immediatament. La demanda sorgeix de la primera fase de redacció del Mapa d'Instal•lacions Esportives del Municipi. La recollida de dades mostren que les accions més necessàries són la construcció de la nova piscina amb serveis wellness i la millora dels patis i instal•lacions esportives de les escoles.
Resultats MIEM

La principal demanda en l'àmbit de les instal·lacions esportives és la construcció d'una piscina pública coberta. Per això, el consistori ha expressat la voluntat d'iniciar el projecte el més aviat possible afirmant que la zona sud de la ciutat tindrà un espai polivalent que permetrà desenvolupar tot tipus d'exercici físic moderat i una zona d'aigües amb serveis associats al fitness i wellness.

"En aquesta línia, Reus Esport i Lleure ha encarregat un estudi d'idoneïtat i viabilitat per a la construcció d'una zona d'aigües i wellness a la zona sud de la ciutat", comenta l'alcalde de Reus, Carles Pellicer.

El següent pas, serà l'encàrrec d'un concurs d'idees per escollir la proposta més viable. Per altra banda, la recollida de dades de la primera fase del MIEM mostra la imminent millora que necessiten els patis i les instal·lacions esportives de les escoles. Aquesta tasca, juntament amb la construcció de la nova piscina, són les accions que el govern vol emprendre més ràpidament.

Unes demandes de la ciutadania que exemplifiquen l'augment de l'esport i l'activitat física respecte anys anteriors.

El MIEM contempla que en els propers mesos, es començaran a construir els dos nous polilleugers i més endavant tot i que a curt termini, es concretarà la construcció del pavelló Doble Esportiu el Molinet, a l'Institut Roseta Mauri.

Paraules clau: