El Reus tira d'èpica i ja està a les semifinals

Un gol d'Àlex Rodríguez quan faltaven 3 segons pel final de la segona pròrroga li ha donat el passi a les semifinals al Reus Deportiu Miró (7-6).

La Copa del Rei no podia començar amb més emoció. El Reus Deportiu Miró ha patit de valent per superar el Girona CH en els quarts de final del torneig del KO. La fe i la constància reusenca han donat el bitllet per les semifinals als de Jordi Garcia.

Les coses no han començat bé pels interessos ganxets, ja que el futur roig-i-negre David Gelmà ha avançat el Girona. Àlex Rodríguez, el protagonista del partit, ha empatat des del punt de penal. Novament Gelmà ha anotat, però quan faltaven pocs segons pel descans, Marc Julià ha situat l'empat a dos

Festival després del descans

A l'inici de la segona part, una bona assistència de Marc Julià ha deixat sol a Romà Bancells, que ha definit com si fos un davanter davant de Llaverola. Pocs segons després, Xavi Gurri ha tornat a empatar el duelÀlex Rodríguez, de nou de penal, ha avançat el Reus amb el quatre a tres, però el Girona ha capgirat el partit una altra vegada, gràcies a dos gols més de Gurri

Marc Julià des de la directa ha fet el cinc a cinc, però Gelmà ha fet el sisè pel Girona al cap de mig minut. Un segon gol de directa del 15 roig-i-negre li ha donat al Reus l'opció de forçar la pròrroga. Amb el sis a sis la tensió es podia tallar amb un ganivet, i no ha estat fins a la segona pròrroga que els de Jordi Garcia han fet el setè.

Àlex Rodríguez ha rebut la bola al mig de la pista quan faltaven deu segons per arribar als penals. El 27 reusenc ha patinat, ha passat per darrere de la porteria, ha aixecat la bola i l'ha enviat al fons de la xarxa. Set a sis i el Reus a les semifinals.

Esperant rival

El Reus Deportiu Miró jugarà les semifinals de dissabte a les 20 h. El rival sortirà del Barça-Noia que es disputa aquest divendres a les 20:45 h.