Back to top

Reus es torna a obrir al turisme

La ciutat aposta per rellançar l'activitat turística durant els mesos de tardor, una vegada les mesures sanitàries s'han rebaixat. Tot plegat després de davallades com la d'un 88% de les visites a l'espai museístic estrella de la ciutat, el Gaudí Centre.

L'Ajuntament de Reus aposta per captar visitants de proximitat de cara a  de tardor. D'aquesta manera, a través del mercat català volen reprendre l'activitat turística, que s'ha vist plenament afectada davant de les darreres mesures anticovid. De fet, la davallada de visitants d'enguany ha estat principalment el turisme estranger. Un exemple significatiu és el Gaudí Centre on han caigut un 88% les visites d'aquest espai públic, en comparació amb l'any anterior.

En aquest sentit, la regidora de Promoció de Ciutat, ha detallat que 'la davallada de visitants se centra en el públic estranger, mentre que a l'Estació Enològica el descens ha estat del 20%'.

Nous paquets turístics per als visitants

El consistori tornarà a posar en marxa la campanya 'Mes reus que mai', un projecte que es va haver d'aturar arran de les noves mesures del Departament de Salut, a finals d'agost. De cara a la tardor, l'Ajuntament oferirà nous paquets turístics per aquells visitants que s'allotgin a la ciutat.

Les accions per promocionar el turisme a la ciutat s'allargaran fins al final de la campanya de Nadal. Tot i això, des del consistori reconeixen que de cara al 2021 replantejaran si caldrà seguir mantenint les accions.

Paraules clau:

Notícies relacionades