El Reus es trenca al Carlos Tartiere

Amb vint minuts els locals han encaixat 3 gols que han tocat de mort el conjunt reusenc (0-3). La sòlida defensa de la primera meitat ha fet aigües a la represa per enfonsar al Reus a la taula classificatòria.
reusoviedo

El matx entre l’Oviedo i el Reus s’ha iniciat sense notícies de la hipotètica reunió entre Joan Oliver i el potencial comprador interessat amb el club roig-i-negre. Amb l’objectiu d’intentar esvair el record feliç dels locals contra l’Sporting, Xavi Bartolo ha plantejat un 11 inicial que ha castigat el mal paper dels reusencs davant l’Extremadura. Olmo s’ha quedat a la grada, lesionat, per deixar pas a un recuperat Mikel Villanueva, Gus Ledes i Borja Herrera a la banqueta, i premi per Carbonell i Gonzalo. 4-3-3 sense lateral esquerre i amb incògnita de qui ocuparà la posició del 20 del Reus al mig del camp.

45 minuts de solvència defensiva

Primers compassos favorables al conjunt local. En 3 minuts, l’Oviedo ha gaudit de dues oportunitats. La primera, una passada de la mort de Diegui a Ibra que ha aturat Badia, i dos minuts més tard, un tir de Javi Muñoz que ha sortit desviat per l’esquerra de la porteria del 13 del Reus. Els del Baix Camp però s’han anat fent el seu lloc al Carlos Tartiere i el partit s’ha endormiscat.

Tirs fluixos per part dels blaus-i-blancs intentant combatre una defensa molt tancada. La primera oportunitat pels de Xavi Bartolo ha arribat al minut 16. Jugada invalidada a Fran Carbia que s’ha acomodat amb el braç un refús de Vaz. Perill al minut 20 quan Gonzalo ha protagonitzat una acció dins l’àrea sobre Ibra que el col·legiat ha decidit no xiular. El rebot li ha caigut a Folch que ha rematat desviat. La primera meitat ha finalitzat amb un xut enverinat de Fran Carbia que ha acabat a les mans de Champagne.

Tres gols amb vint minuts

I era el difícil, no encaixar en els deu primers minuts de la represa, però ni res ni ningú ho ha pogut evitar. Centrada de Javi Muñoz que connecta amb Mossa, aquest envia l’esfèrica al pal amb primera instància, però el refús li ha tornat al davanter asturià per marcar el primer de la tarda (1-0). Linares, reactiu, ha aprofitat la següent acció roig-i-negra per protagonitzar una vaselina que Champagne ha enviat a córner. No podien anar les coses pitjor quan Bárcenas, ha catapultat directament un xut de falta a la xarxa de Badia i així el Reus ha començat el seu calvari particular, anul·lat en només vuit minuts (2-0).

Al 57, un tir creuat de Mossa ha sortit desviat, i al 61, Badia ha hagut d’intervenir a un xut llunyà de Bolaño. Bona aturada del mur roig-i-negre que no ha pogut evitar el tercer de l’Oviedo. Penal a favor del conjunt local que el mur roig-i-negre ha aturat en primera instància. Barcenas, però, ha agafat el rebot cedint-li l'esfèrica altre cop a Joselu que no ha fallat aquest cop per sentenciar al Reus (3-0).

Linares ha gaudit d’una doble ocasió al minut 80. La primera acció amb un cop de cap que ha aturat Champagne, i la segona amb un tir que ha desviat la defensa asturiana. Al pal ha estavellat la pilota Joselu un minut després per posar punt i final a un altre encontre que al Reus se li ha quedat gran.

Amb aquest resultat els homes de Xavi Bartolo baixen a la 20a posició amb 13 punts. Des del partit a l'Heliodoro Rodríguez López, en data del 15 de setembre, que no s'aconsegueix la victòria fora de casa. El proper matx serà dissabte vinent a partir de les sis de la tarda davant el Real Club Deportivo Mallorca.