El Reus tuteja el Barça i s'emporta un punt del clàssic

Més de 400 espectadors han pogut gaudir de l'hoquei al Palau, amb un clàssic que ha finalitzat amb empat (1-1). Amb aquest resultat, el Reus se situa en la quarta posició de l'OK Lliga.

En un clàssic normal el resultat seria la notícia, però avui ho ha estat la presència de 425 aficionats a les graderies del Palau d'Esports després de cinc mesos buit. Uns espectadors que no han deixat d'animar perquè fos la Bombonera de sempre.

La primera part del partit ha estat marcada per les anades i vingudes que generaven ocasions pels dos bàndols, amb predomini blaugrana. Càndid Ballart ha hagut de suar per parar l'arsenal ofensiu del Barça, amb accions que han requerit fins a tres intervencions del porter roig-i-negre. Les faltes també han estat presents en els primers vint-i-cinc minuts, fins al punt que el Reus ha fet la desena abans del descans. João Rodrigues no ha pogut superar un esplèndid Ballart.

Qui també ha tingut una directa abans del descans ha estat el Reus, que tampoc l'ha pogut aprofitar. Sergi Fernández ha encertat les intencions de Marc Julià, evitant el primer gol de l'equip de Jordi Garcia. Amb l'empat a zero s'ha arribat al descans, deixant tota l'emoció pel segon temps.

reus barça

El Reus s'avança

A l'inici de la segona part Marc Julià ha recollit un mal control de Pablo Nájera per enviar la bola al fons de la xarxa. El gol ha provocat un esclat d'eufòria a la parròquia roig-i-negra, que feia mesos que no podia deixar-se la veu amb una diana del seu equip. Amb el resultat a favor el Reus ha tingut la desena per fer el segon, però Fernández ha parat l'acció d'Àlex Rodríguez.

I quan millor estava el Reus ha arribat l'empat del Barça. Hélder Nunes no ha desaprofitat l'oportunitat de tornar a posar el seu equip dins del partit des del punt de penal. Pablo Álvarez podria haver fet el segon amb la quinzena del Reus, però ha enviat la bola fora. Una blava a Ignacio Alabart li ha donat una nova directa als de Jordi Garcia, però el travesser ha impedit el gol de Marc Julià.

Sense Raül Marín

Les actuacions de Càndid Ballart i Sergi Fernández han estat cabdals perquè el partit finalitzés amb l'empat a u. El clàssic també ha estat marcat per l'absència de Raül Marín, que haurà de passar pel quiròfan per una lesió a l'espatlla dreta. El killer ja no tornarà a jugar aquesta temporada

El Reus ha puntuat en els dos partits de l'OK Lliga contra el Barça després d'anys. El punt situa els de Jordi Garcia en la quarta posició de la competició domèstica, amb un partit menys.