Back to top

Reus, una de les ciutats protagonistes de La Marató de TV3

El teatre Fortuny de Reus s'ha convertit en un dels quatre platós televisius de la 28a. Marató de TV3. Durant tot el dia s'hi estan duent a terme multitud d'activitats amb un únic objectiu: recaptar fons per les malalties minoritàries.
Entrevista Cuní al Fortuny per la Marató de TV3

Molta activitat, bon ambient i moments molt emotius els que s'estan vivint avui al teatre Fortuny de Reus, però també a l'exterior, a la plaça del Prim, i és que la causa s'ho val. Milers de persones estan participant a les activitats que s'organitzen per recaptar fons per a les malalties anomenades rares, que pateixen 5 de cada 10 mil persones. 

Les malalties minoritàries afecten 5 de cada 10.000 habitants

Els periodistes mediàtics Josep Cuní i Helena Garcia Melero són els conductors, a Reus, d'aquesta la 28a. Marató de TV3.

entitats promouen activitats a la plaça prim per la marató de tv3

Per l'escenari del Fortuny han passat experts en malalties minoritàries, afectats i entitats que han volgut posar el seu granet de sorra per contribuir a què s'avanci en la investigació, diagnòstic i tractament d'aquestes patologies, que afecten a unes 400 mil persones a Catalunya i que presenten símptomes i característiques molt diverses.   

canalreus a telegram

 

Paraules clau:

Notícies relacionades