Reus vetlla per les bones pràctiques en manipulació i venda d'aliments
Una de les línies de treball de la regidoria de salut és la gestió de risc en la manipulació d'aliments i la seva venda.
Així ho ha expressat el corresponent regidor, Òscar Subirats, durant la presentació de la nova campanya, 'Som Cuinetes'.
Consells d'higiene
La campanya compta amb la complicitat del sector i dóna consells d'higiene als establiments tot i que també és interessant per a la manipulació d'aliments a les cuines de cada casa. La finalitat és millorar les capacitats dels responsables dels establiments en neteja, coure/refredar, elements de control bàsic i de contaminacions creuades.
Servei de consulta de l'Ajuntament
'Som Cuinetes' vol difondre la idea de prevenció a través d'un vídeo, un tríptic i un servei de consulta per a tothom que vulgui expressar els seus dubtes abans d'obrir un negoci. En aquest servei, també s'informarà de la documentació a presentar i la que cal gestionar dins l'establiment.
La qualitat del servei
Amb aquest objectiu comú, i amb la gestió de risc com a eix central, les dues organitzacions s'han posat d'acord per promoure les bones pràctiques a les cuines dels establiments i esdevenir un element de qualitat.