Back to top

Reus vetlla per les bones pràctiques en manipulació i venda d'aliments

L'Ajuntament ha engegat la campanya 'Som Cuinetes' en col•laboració amb l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria Reus-Baix Camp.
Som cuinetes

Una de les línies de treball de la regidoria de salut és la gestió de risc en la manipulació d'aliments i la seva venda.

Així ho ha expressat el corresponent regidor, Òscar Subirats, durant la presentació de la nova campanya, 'Som Cuinetes'.

Presentació de la campanya 'Som Cuinetes'

Consells d'higiene

La campanya compta amb la complicitat del sector i dóna consells d'higiene als establiments tot i que també és interessant per a la manipulació d'aliments a les cuines de cada casa. La finalitat és millorar les capacitats dels responsables dels establiments en neteja, coure/refredar, elements de control bàsic i de contaminacions creuades.

Servei de consulta de l'Ajuntament

'Som Cuinetes' vol difondre la idea de prevenció a través d'un vídeo, un tríptic i un servei de consulta per a tothom que vulgui expressar els seus dubtes abans d'obrir un negoci. En aquest servei, també s'informarà de la documentació a presentar i la que cal gestionar dins l'establiment.

La qualitat del servei

Amb aquest objectiu comú, i amb la gestió de risc com a eix central, les dues organitzacions s'han posat d'acord per promoure les bones pràctiques a les cuines dels establiments i esdevenir un element de qualitat.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades